Orchid’s Abbey – verkocht

Orchid’s Abbey (v. Orchid’s Justin) 4 jarige merrie – Stokmaat +/-1.47

VERKOCHT!

Filmpje van de tijd die Abbey bij mij heeft doorgebracht

Abbey heeft een nieuw baasje gevonden! Op 2 mei hebben we haar weggebracht naar Suzan en haar familie. Suzan heeft absoluut een klik met Abbey. In de afgelopen 3 weken ben ik nog een paar keer bij haar geweest om haar te helpen en het is ontzettend leuk om deze top combinatie te zien groeien. Ik wens Suzan en haar familie heel veel plezier van en met Abbey!

Dit zijn de meest recente foto’s van Abbey (31 maart 2014). Het is heel erg leuk om te zien en ervaren hoe goed ze vooruit gaat. Doordat ze zich steeds beter gaat ontspannen onder het zadel en sterker wordt, wordt ook haar beweging beter en kun je de echte potentie van deze pony zien. Binnenkort ga ik op zoek naar een leuke nieuwe baas voor deze toppony!

In het weekend (1 maart 2014) is Abbey  een weekendje op springtraining geweest bij Lieke. Het filmpje laat het resultaat zien van 2x springen onder het zadel. Ze springt met gemak, motivatie en is superbraaf!

Vanaf 21-12-2013 is Abbey bij mij om haar te trainen. Komende periode zal zij getraind worden en als ze er helemaal klaar voor is verkocht worden aan een leuke nieuwe eigenaar.