Te koop/Verkocht

Surprise (2006) – 9 jarige merrie – 147.5

VERKOCHT!

Surprise heb ik 3 jaar geleden verkocht aan Rachel die er de afgelopen 3 jaar op een recreatieve manier dressuur mee heeft gereden. Samen zijn ze L1 met winst geworden. Rachel is inmiddels van een kleine meid uitgegroeid tot een jongedame met een flinke lengte en daarmee te groot voor Surprise. Daarnaast missen Rachel en Surprise de klik en lijken zij niet dezelfde interesse te hebben, waardoor beide niet volledig tot hun recht komen en het plezier in het rijden dreigen te verliezen. Rachel gaat daarom op zoek naar een meer ervaren paard wat past bij haar lengte en waar zij zelf weer verder van kan leren in de dressuur.

Surprise staat inmiddels een paar weken bij mij en heeft veel leuke dingen gedaan. Ze is super braaf ook in het rijden met jongeren kinderen en beleefd veel plezier aan het leren van nieuwe dressuuroefeningen, maar nog meer aan het springen!

                       

De eerste crosstraining van Surprise

[youtube]https://youtu.be/st7UWHBDbfo[/youtube]

Surprise dressuur oefeningen
[youtube]https://youtu.be/qxTEMJLOxA0[/youtube]

Surprise 1e keer springen
[youtube]https://youtu.be/TWLHbCoO-z8[/youtube]

Surprise ‘schriktraining’
[youtube]https://youtu.be/WhLVYtNNMzE[/youtube]

Surprise en Rhode (10 jaar, eerste keer op Surprise)
[youtube]https://youtu.be/5tBl6F7ry2A[/youtube]

——————————————————————————————————————–

Bloemkamp’s Lavendel (v. Bloemkamp’s Cojac) – 4 jarige merrie – Stokmaat +/- 136.5

VERKOCHT!

Op 25 september is Lea met haar moeder en opa komen rijden op Lavendel. Lea had direct een klik met Lavendel en reed haar met haar nog maar 10 jaar super! Ze is heerlijk met hen mee naar huis gegaan. De volgende dag kregen we deze foto al die meer zegt dan 1000 woorden. Ik wens Lea en haar familie heel veel plezier van deze heerlijke pony!

Afgelopen vrijdag (23 mei 2014) hebben we Lavendel opgehaald bij Coby. Coby ken ik van alweer jaren terug toen ik Bloemkamp’s Cojac voor haar heb gereden tijdens de selectie voor de New Forest dekhengsten. Lavendel is door haar gefokt en een afstamming van Cojac. Ze is inmiddels 4 jaar en is er klaar voor om aan het werk te gaan. Komende weken ga ik met Lavendel aan de slag om haar zadelmak te maken.

Bekijk het filmpje om te kijken hoe de training van Lavendel verloopt:

[youtube]http://youtu.be/dc1xKwzxD48[/youtube]

                     

Bloemkamp's Cojac onder Jessica van den Bosch

——————————————————————————————————————–

Orchid’s Abbey (v. Orchid’s Justin) 4 jarige merrie – Stokmaat +/-1.47
VERKOCHT!

Filmpje van de tijd die Abbey bij mij heeft doorgebracht

[youtube]http://youtu.be/PmNE3-A7LPQ[/youtube]

Abbey heeft een nieuw baasje gevonden! Op 2 mei hebben we haar weggebracht naar Suzan en haar familie. Suzan heeft absoluut een klik met Abbey. In de afgelopen 3 weken ben ik nog een paar keer bij haar geweest om haar te helpen en het is ontzettend leuk om deze top combinatie te zien groeien. Ik wens Suzan en haar familie heel veel plezier van en met Abbey!

Dit zijn de meest recente foto’s van Abbey (31 maart 2014). Het is heel erg leuk om te zien en ervaren hoe goed ze vooruit gaat. Doordat ze zich steeds beter gaat ontspannen onder het zadel en sterker wordt, wordt ook haar beweging beter en kun je de echte potentie van deze pony zien. Binnenkort ga ik op zoek naar een leuke nieuwe baas voor deze toppony!

In het weekend (1 maart 2014) is Abbey  een weekendje op springtraining geweest bij Lieke. Het filmpje laat het resultaat zien van 2x springen onder het zadel. Ze springt met gemak, motivatie en is superbraaf!

Vanaf 21-12-2013 is Abbey bij mij om haar te trainen. Komende periode zal zij getraind worden en als ze er helemaal klaar voor is verkocht worden aan een leuke nieuwe eigenaar.