Annee de Prestige – ‘Annie’

Op 2 april heb ik Annee opgehaald in Helmond. Annee is een 10 jarige merrie (v. Prestige VDL x Flemmingh) die op jarige leeftijd zadelmak is gemaakt en vervolgens jaren niet onder het zadel is gereden. Annee heeft altijd bij de fokker gestaan en is daarna (oktober 2014) verhuist naar iemand die haar wilde oppakken, maar waarbij dit helaas niet van de grond is gekomen. Op dit moment is Annee ruim 6 weken bij mij en hebben we veel plezier in het rijden met elkaar. Annee is een vriendelijke merrie op stal en in de omgang. Afgelopen weken heb ik gemerkt dat ze een beetje wereldvreemd is waardoor ze alles de eerste keer spannend vindt. Met rust laat ze zich super begeleiden wat zich uit in een zeer brave merrie onder het zadel die steeds fijner te rijden wordt.

Annee 5 april 2015

Annee 5 april 2015

Annee 25 mei 2015

Annee 25 mei 2015